Άσκηση

Άσκηση

Φροντιστήριο θετικής κατεύθυνσης Πεύκη

Άσκηση

Άσκηση

Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Πεύκη

Άσκηση

Άσκηση

Φροντιστήριο εισαγωγικών εξετάσεων Πεύκη

Άσκηση

Άσκηση

Φροντιστήριο πανελληνίων εξετάσεων Πεύκη

 

To Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης  ‘ Άσκηση’ ιδρύθηκε το έτος 2006 στην Άνω Πεύκη, ενώ το 2014 μεταφερθήκαμε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της  Πεύκης , στη  Λ.Ειρήνης 17 ( απέναντι από EVEREST). O σκοπός μας ήταν ένας και μοναδικός. Να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στις δυο επιλογές που είχαν οι μαθητές και οι γονείς: Τα ιδιαίτερα μαθήματα από την μια και τα φροντιστήρια της ευρύτερης περιοχής των βορείων προαστίων με μεγάλο αριθμό μαθητών ανά τμήμα.


Eτσι δημιουργήσαμε το μοναδικό όλα αυτά τα χρόνια φροντιστήριο ‘groupaδικο’ της περιοχής με απαράβατο κανόνα τα τμήματά μας να είναι ομοιογενή και να μην υπερβαίνουν ποτέ το μέγιστο αριθμό των 5 συμμετέχοντων μαθητών. Μια χρυσή τομή ανάμεσα στο κοστοβόρο (εως πολλές φορές ανυπόφορο) ιδιαίτερο μάθημα και στα φροντιστήρια με πολυπληθή τμήματα των 8-10 ατόμων μέσα στα οποία ο μαθητής ‘ χάνεται’ και δεν τυγχάνει της απαραίτητης προσοχής και παρακολούθησης.
Η διαφορετικότητά μας αυτή είναι που μας έχει καθιερώσει σε τόσο υψηλή θέση στις προτιμήσεις σας όλα αυτά τα χρόνια και μας έχει ωθήσει να έχουμε ποσοστά επιτυχίας σε σχολές πρώτων προτιμήσεων που υπερβαίνουν το 90% *


Το φροντιστήριο Άσκηση απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και αναλαμβάνει με συνέπεια και μεθοδικότητα την προετοιμασία των υποψηφίων για τις πανελλήνιες εξετάσεις σε όλες τις κατευθύνσεις : ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ-ΤΕΧΝΟΛOΓΙΚΗ-ΘΕΤΙΚΗ και  ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ τόσο των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) όσο και των επαγγελματικών (ΕΠΑΛ).


Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές μας εφαρμόζουν σύγχρονες διδακτικές μεθόδους, δίνοντας έμφαση στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή, προσαρμόζοντας τον τρόπο δοδασκαλίας στην προσωπικότητα και τις φιλοδοξίες του. Παράλληλα, στεκόμαστε σημαντικοί αρωγοί και συμπαραστάτες στο πλευρό των μαθητών, παρέχοντάς τους σημαντικές γνώσεις αλλά και ψυχολογική υποστήριξη, ενθαρρύνοντας  τους κόπους τους και επιβραβεύοντας  τις προσπάθειές τους.
Το οικογενειακό κλίμα το οποίο κυριαρχεί εντός και εκτός της φροντιστηριακής αίθουσας, δημιουργεί ενα φιλικό και οικείο περιβάλλον για το παιδί με αποτέλεσμα εκείνο να αποδίδει καλύτερα και να είναι προσηλωμένο στο στόχο του.


Τα προγραμματισμένα και τακτικά αγωνίσματα που διεξάγονται κάθε εβδομάδα στους χώρους του φροντιστηρίου Άσκηση, εξοικειώνουν τους μαθητές με τη λογική τόσο των ενδοσχολικών, όσο και των Πανελλαδικών εξετάσεων και καλύπτουν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης.


Παράλληλα, οι ποικίλες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, προσφέρουν τη δυνατότητα για γόνιμη επικοινωνία μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν σε όλους μας μια ευκαιρία για εκτόνωση, διασκέδαση και ψυχαγωγία!


Το φροντιστήριο Άσκηση σέβεται και αναλογίζεται τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γονέων  για να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της δύσκολης αυτής εποχής και για αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργεί προσιτά πακέτα σπουδών, ώστε η μόρφωση των παιδιών να μην αποτελεί πολυτέλεια!

 

*σεβόμενοι τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) , από το 2018 δεν ανακοινώνουμε λίστες επιτυχόντων δημόσια. 

 

βρείτε μας στο facebook